Бизнесменът Васил Божков призна, че не е в  България, но отрече

...
Бизнесменът Васил Божков призна, че не е в  България, но отрече
Коментари Харесай

Въпрос към Божков: В България ли сте? Отговор: Най-вероятно не

Бизнесменът Васил Божков призна, че не е в  България, но отхвърли да се укрива от закона. Той разгласи, че е разполагаем когато и да е и не знае за какво е акцията в офисите му, в изявление пред БТВ.
" На територията на страната се намирате, допускам ",. попитаха от медията. " В момента се намирам на телефона си ", беше отговорът на Божков. 
" В България ли сте, това ви попитах ", запита още веднъж журналистът. " Най-вероятно не съм ", отговори Божков.
На въпрос за какво не е в  България, Божков изясни " Имам си доста работа. Не мога да си оставя бизнеса в чужбина и да седнал съм в България. "
Коментарът му е изработен часове, откакто полиция влезе в офисите и жилищата му. " Ако някой ме потърси, до няколко часа мога да бъда “, уточни още Божков.
Припомняме, че рано тази заран прокурори и полиция влязоха в Държавната комисия по хазарта, има арестувани.
Полицейска и прокурорска инспекция има в централата на “Нове холдинг ”, благосъстоятелност на Васил Божков. Сградата се намира на улица “Московска ”, близо до храма “Свети Александър Невски ”. Полицейска акция има в офис на Националната
лотария на улица „ Фритьоф Нансен “ в столицата. Акцията е под управлението на Спецпрокуратурата, само че детайлности за нея не се оповестяват.
По същото време има инспекции и в някогашната резиденция в парк „ Витоша “, за която също се счита, че е обвързвана с предприемача.
През предходната седмица пък, среща с премиера желаеха от почитател клубове на " Левски ", поради заплахата финансирането на футболния клуб да спре при едно одържавяване на хазартния бранш, каквито промени беше признати днес на първо четене в Народното събрание, препоръчано от депутата и водач на НФСБ Валери Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР